Vårt utbud av solskyddsprodukter

Försäljning


Du hittar allt inom persienner och markiser hos oss i Åsa. Vi säljer bland annat persienner, plissegardiner, fönstermarkiser lamellgardiner, terassmarkiser och rullgardiner.

Installation


Givetvis hjälper vi även till att installera dina persienner, markiser eller gardiner, oavsett vad det är. Vi erbjuder även underhåll, för med rätt underhåll kan du öka livslängden avsevärt.

Persienner 

För alla behov och olika miljöer

Glöm alla fördomar om vad en persienn är och kom till oss i Åsa för att låta dig inspireras av vårt utbud av denna klassiska, solskyddande design för fönster i alla storlekar! Vi hjälper dig att hitta rätt persienn för rätt plats, både vad gäller material, färg och prisklass. Oavsett om persiennen är avsedd för privatbostad eller offentlig miljö. Vad sägs om en färgglad persienn i barnrummet? Eller kanske en stilren träpersienn på kontoret? Vad du än är ute efter hittar du den och mycket mer hos oss!


Boka ett kostnadsfritt besök

Kontakta M Landström Markis & Persienn på 070-646 10 29 för att boka ett kostnadsfritt besök där vi går igenom dina solskyddsbehov på plats. Därefter kan du måttbeställa persiennerna som vi naturligtvis även installerar. Du väljer själv om du vill reglera din persienn manuellt eller via motorstyrning via t ex fjärrkontroll eller smartphone.

Markiser

Solskydd för fönster och terrass

Vi har ett stort utbud av såväl standardmarkis som måttbeställd markis utifrån din fastighets behov. De ger både ett oslagbart vind- och solskydd samt förlänger sommarhalvåret för dig som gärna tillbringar mycket tid på terrass och altan. Med en välmatchad markis ramar du in såväl terrass som balkong och motverkar samtidigt insyn.


Lyft hela fasadens intryck med rätt markis på rätt plats

Hos oss på M Landström Markis & Persienn i Åsa hittar du fönstermarkiser med både in- och utvändig manövrering och skyddande halvkassett. Du kan också välja terrassmarkiser som manövreras antingen manuellt med vev (ställbar lutningsvinkel) eller med fjärrkontroll (ställbar lutningsvinkel) och skyddande halvkassett.


Hög kvalitet

Markiserna är tillverkade av högkvalitativ väv i högsta ljushärdighetsklass. De är impregnerade och har mycket goda vatten- och smutsavvisande egenskaper. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta ett snyggt och praktiskt solskydd för din fastighet, oavsett om du bor i villa eller lägenhet!

Plisségardiner

Transparent eller mörkläggande, du väljer själv

Plisségardinen är en textil motsvarighet till persiennen. Den ger ett mjukare intryck vare sig du väljer en transparent eller helt mörkläggande variant, men har en minst lika bra sol- och insynskyddande effekt som persiennen. Hos oss i Åsahittar du såväl plisségardiner med färdiga mått som möjlighet att måttbeställa.


Olika tyger

Själva gardinen är tillverkad av tyg (polyester) medan övriga komponenter är tillverkade av aluminium och plast. Det finns olika tyger att välja på efter dina önskemål, enkelt eller dubbelt vävlager (s k duetteväv) samt mönster och färger.


Olika modeller

En plisségardin med dubbeldrag innebär att du kan dra den både uppifrån och ner samt nerifrån och upp vilket ger en stor flexibilitet när det gäller att ställa in gardinen. Medan en frihängande plisségardin är en standardmodell som dras ner med linan. Du kan även välja om du vill ha en manuell eller motoriserad plisségardin.

Lamellgardiner

Det perfekta valet för större fönster och fönsterpartier

En väl vald lamellgardin är både ett snyggt, flexibelt och praktiskt insynsskydd för ett större fönster eller breda fönsterpartier, i såväl privat som offentlig miljö. För att reglera ljusinsläppet i rummet vinklar du enkelt lamellerna. Lamellgardiner är avsedda för inomhusbruk, eller isolerade uterum utan väta, och är lätta att rengöra.


Många möjligheter

Lamellerna finns i många olika, härliga färger och du matchar dem enkelt med övrig inredning för ett modernt och stilrent intryck. Eller skapar lekfullt och kreativt rum med utvalda färgkombinationer. Valet är ditt! Lamellgardinerna monteras antingen i väggen eller i taket och kan regleras manuellt eller med fjärrkontroll. De fungerar dessutom som utmärkta rumsavdelare för en flexibel inomhusmiljö.


Kontakt

Kontakta oss på M Landström Markis & Persienn i Åsa för att boka ett kostnadsfritt besök med offert på en skräddarsydd lösning för dina behov. Självklart erbjuder vi dig även montering av lamellgardinerna. Du når oss på 070-646 10 29!

Rullgardiner

Från klassiskt enfärgat till färgrikt och mönstrat, här finns rullgardiner för alla smaker

Rullgardinen är kanske det mest klassiska sättet att skapa skydd mot insyn, sol och inte minsta mörklägga sovrummet för en god natts sömn. Hos oss i butiken i Åsa erbjuder vi alltid ett brett utbud av rullgardiner för alla smaker och plånböcker. Från enkla basfärger till färgstarka mönster och allt däremellan.


Flera val

Du kan även, utöver att välja färg och mönster, välja om du vill ha en rullgardin som är inkapslad i kassett eller en som är öppen och försedd med list. Rullgardinerna kan antingen reglereras enkelt och manuellt med en kedja, där fjäderspänningen skapar en mjuk upprullning, eller med fjärrkontroll.


Besök oss

Välkommen in och botanisera bland vårt härliga utbud av rullgardin för alla typer av rum, vår duktiga personal hjälper dig att hitta rätt och kommer gärna med smakråd! Behöver du hjälp med montering står vi till tjänst även med det. Du hittar oss i Åsa på Båthusvägen 57.

Om oss...

Hos oss hittar du ett brett utbud av persienner, markiser och andra produkter som skyddar mot solen. Vi håller som sagt till i Åsa och vi utför i huvudsak arbeten i närliggande städer och orter, som till exempel Göteborg och Kungsbacka.

Ring oss