Vårt utbud av solskyddsprodukter

Försäljning

Du hittar allt inom persienner och markiser hos oss i Åsa. Vi säljer bland annat persienner, plissegardiner, fönstermarkiser lamellgardiner, terrassmarkiser och rullgardiner samt Luft-Luftvärmepumpar.

Installation

Givetvis hjälper vi även till att installera dina persienner, markiser eller gardiner, oavsett vad det är. Vi erbjuder även underhåll, för med rätt underhåll kan du öka livslängden avsevärt.

Persienner

För alla behov och olika miljöer

Vi säljer persienner & markiser i Kungsbacka och Göteborg i olika storlekar för olika fönster. Vi hjälper dig att hitta rätt persienn för rätt plats, både vad gäller material, färg och prisklass. 

Markiser

Solskydd för fönster och terrass

Vi har ett stort utbud av såväl standardmarkis som måttbeställd markis utifrån din fastighets behov. De ger både ett oslagbart vind- och solskydd samt förlänger sommarhalvåret för dig som gärna tillbringar mycket tid på terrass och altan. Med en välmatchad markis ramar du in såväl terrass som balkong och motverkar samtidigt insyn.

Plisségardiner

Transparent eller mörkläggande, du väljer själv

Plisségardinen är en textil motsvarighet till persiennen. Den ger ett mjukare intryck vare sig du väljer en transparent eller helt mörkläggande variant, men har en minst lika bra sol- och insynsskyddande effekt som den traditionella persiennen. Hos oss i Åsahittar du såväl plisségardiner med färdiga mått som möjlighet att måttbeställa plisségardiner för större fönsterpartier eller mindre vanliga fönstermått.

Lamellgardiner

Bra val för större fönster och fönsterpartier

En väl vald lamellgardin är både ett snyggt, flexibelt och praktiskt insynsskydd för ett större fönster eller breda fönsterpartier, i såväl privat som offentlig miljö. För att reglera ljusinsläppet i rummet vinklar du enkelt lamellerna. Lamellgardiner är avsedda för inomhusbruk, eller isolerade uterum utan väta, och är lätta att rengöra.

Rullgardiner

Från klassiskt enfärgat till färgrikt och mönstrat, här finns rullgardiner för alla smaker

Rullgardinen är kanske det mest klassiska sättet att skapa skydd mot insyn, sol och inte minsta mörklägga sovrummet för en god natts sömn. Hos oss i butiken i Åsa erbjuder vi alltid ett brett utbud av rullgardiner för alla smaker och plånböcker. Från enkla basfärger till färgstarka mönster och allt däremellan.

Om oss

Hos oss hittar du ett brett utbud av persienner, markiser och andra produkter som skyddar mot solen. Vi håller som sagt till i Åsa och vi utför i huvudsak arbeten i närliggande städer och orter, som till exempel Göteborg och Kungsbacka.

Call Now Button